activitat

gastronomia
Tour de les cabanes
Visita guiada i tast d’olis guiat
La visita s’inicia al poble de Juncosa i al seu molí d’oli per tal de donar a conèixer l’experiència de 100 anys de cooperativisme que ha donat origen a l’oil de Les Cabanes.
Iniciarem la vivència amb el nostre experimentat guia, visitant el molí actual en funcionament durant la temporada de collita i coneixent per què l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes és un producte 100% natural i d’altíssima qualitat que ha guanyat diferents premis internacionals.
L’experiència finalitzarà amb un tast dels 3 olis excel·lents que s’elaboren a la Cooperativa: les Cabanes, l’Oli Verd i l’Ecocabanes. Després tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos a la nostra agrobotiga, on trobareu productes de proximitat i podreu emportar-vos una ampolla d’aquest meravellós oli cap a casa.
Veniu a viure aquesta experiència única, en què a part de visitar la cooperativa podreu veure l’entorn on es cultiven les oliveres, rodejades de boscos, matolls i plantes aromàtiques. Fugiu del bullici de la ciutat i visiteu Juncosa; podreu passar un dia a la natura i tastar un dels millors olis del món.

Agrícola Sant Isidre de Juncosa
Reserva prèvia. Dissabtes al matí de novembre i desembre
Durada: 1.30 h
Entre 15 o 20 persones per grup. Per a grups inferiors, s’intentarà reagrupar en un altre grup
Preu: 8 € adults (ampolla 250 ml Les Cabanes inclosa; infants menors de 12 anys, gratuït
Idioma: Català, castellà i anglès
Pàrquing: Proper al costat de la cooperativa
Accessible per a persones amb mobilitat reduïda:el molí està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda (banys no adaptats)
Botiga pròpia

Telèfon:973 12 80 10
Email:adm@coopjuncosa.com
Més activitats d'aquest tipus:
Más activitats d'aquesta comarca
Les Garrigues
Juncosa (cooperativa)