activitat

cultura
FART FESTIVAL, FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES - ISONA
El Festival d’Arts Escèniques al Carrer d’Isona (FART Festival) és un festival que neix del poble i per al poble. S’organitza des de l’Associació d’Arts Escèniques d’Isona (AAEI) amb l’objectiu d’apostar fermament per apropar la cultura al món rural, així com estimular i donar suport a la creació de companyies i artistes pallaresos.

 

La missió del FART Festival és garantir l’accés a la cultura dels nostres veïns i veïnes, i donar resposta a la manca d’una sala cultural i d’una programació artística estable al municipi, tot vetllant per la democratització cultural, l’accessibilitat, la inclusió i la igualtat.

 

Una proposta que apropa la diversitat de les arts escèniques al nostre públic a través d’una programació compromesa i variada, que pretén despertar inquietuds, somnis i emocions que ens facin vibrar i sentir-nos vius.

12, 13 i 14 de Juliol 2024 a Isona

Als carrers d’Isona, Pallars Jussà: Plaça de l’Ajuntament, Plaça del pi, Plaça de l’Esglèsia, Plaça la Raval, Plaça del forn, Plaça de la Font, Escola Municipal i La Piscina del Poble

 

Més activitats d'aquest tipus:
Más activitats d'aquesta comarca
El Pallars Jussà
Isona i Conca Dellà (2n FART Festival)