Archives for estiu

Visita a Mas de Colom – Casa Borges – Tàrrega (L’Urgell)

Mas de Colom – Casa Borges és la nova seu institucional de Borges International Group; un espai patrimonial rehabilitat amb història, on podràs viure una experiència immersiva que et permetrà conèixer l’origen de l’empresa familiar que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. L’experiència finalitza amb un tast d’oli d’oliva i de fruits secs. Connecta amb el territori i l’essència dels seus fruits a la finca de Mas de Colom, el centre divulgatiu i didàctic ubicat en un entorn natural privilegiat ple de biodiversitat a 3km de Tàrrega (Lleida). Cal fer reserva prèvia.
Read More

Calendars: cultura, gastronomia, natura, i turisme familiar.
Comarques: L'Urgell i Tàrrega.
Campanyes: estiu, hivern, primavera, i tardor.
Venues: Tàrrega (Mas de Colom).

XXIV Festival ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2022

Cicle lleidatà de concerts, especialitzat en l’orgue com a instrument principal. L’edició d’enguany es distribuirà per catorze poblacions amb recitals d’organistes de reputada professionalitat, juntament amb d’altres instrumentistes i agrupacions corals.
Read More

Calendars: cultura.
Comarques: Cervera, El Pallars Jussà, El Segrià, El Solsonès, L'Alt Urgell, L'Urgell, La Cerdanya, La Noguera, La Pobla de Segur, La Segarra, La Seu d'Urgell, La Val d'Aran, Les Borges Blanques, Les Garrigues, Lleida, Os de Balaguer, Puigcerdà, Sant Llorenç de Morunys, Talarn, Tàrrega, Torres de Segre, Tremp, Verdú, i Vielha.
Campanyes: estiu, hivern, i tardor.
Venues: Verdú (Festival Orgues de Ponent i del Pirineu 2022).

Museus i Liceu: una història compartida – El Tarròs (L’Urgell)

L’Espai Lluís Companys acull l’exposició temporal de la fotografia d’Agustí Centelles “Lluís Companys al Teatre Nacional de Catalunya” (Gran Teatre del Liceu), 1937″, en el marc de la iniciativa Museus i Liceu: una història compartida, un projecte en xarxa entre els museus, col·leccions, biblioteques, arxius i centres d’exposicions de Catalunya i el Liceu per a commemorar el 175è aniversari del Teatre.
Read More

Calendars: cultura.
Comarques: El Tarròs i L'Urgell.
Campanyes: estiu i tardor.
Venues: El Tarròs (Espai Lluís Companys).